Kontakt Hosle skolekor

Dersom du har spørsmål eller tilbakemeldinger til korets styret eller dirigent, ber vi deg sende mail til e-post adressen: styret@hosleskolekor.com

Vi sender informasjon om arrangementer til foreldrenes mail adresse. Dersom du ikke får mail fra oss – send mail til styret@hosleskolekor.com med beskjed slik at vi får lagt deg inn i mail-listene våre.

Korstyret

Kirsti Aune
styreleder
Annette Kampen
Camilla Thoresen
Mari Skaug
Cecilie Aarsæther Røraas
Pia Ørnlund Godager
Synne Myklatun
Ida Thesen Møllergård
Heidi Emanuelsen
Karianne Spetaas Henriksen
Nina Johnsen-Angell
Ida Cathrine Schønheyer
Dirigent

Ida Cathrine Schønheyer (f. 1986) er ansatt som dirigent for Hosle skolekor. Hun er utdannet fra Bårdar Akademiet i Oslo og har en rekke erfaring innen musikk, sang, dans, musikal og piano. Hun er selv utøvende artist og musiker og har bl.a medvirket i Melodi Grand Prix, diverse musikaler og konserter.
Ida jobber i dag også som pedagog i dans, sang og piano ved Art musikalskole og leder flere andre kor og musikkgrupper.

Barna og styret er svært fornøyd med jobben Ida gjør for oss og vi håper at samarbeidet varer mange år framover.